entradas eventura españa gira madrid cerrando ciclos

Musicales en Madrid

Compra les entrades per a Jazzejant Amb Xiquets

Jazzejant Amb Xiquets

SALA L'HORTA
Castellar Oliveral
, Valencia/València
Fechas del evento: 26 MAR
Precios: 8€
Calificación: Todos los públicos
Duración: 50 minutos
Idioma: Valenciano

Heu imaginat alguna vegada un món en el qual no hi haguera so? Gairebé tots els sons que sentim durant el dia són com a instruments musicals tocant alguna cançó: la pluja, el vent, els trons, el cant dels pardals, etc. És així com els bebés comencen a observar, aprendre, a diferenciar i adquirir sensibilitat amb els sons. Ningú millor que Sedajazz per ensenyar als menuts (i no tan menuts) alguns ritmes bàsics del jazz (swing, reggae, salsa, etc.) i a aprofundir en les emocions que aquests provoquen. I cap millor manera que fent jazz, a través del joc i l’experimentació.

Jazzejant Amb Xiquets un concert interactiu presentat per tota la geografia espanyola en més de dues-centes ocasions en el marc de festivals, cicles de concerts, i escoles, entre altres. És aquest l’espai especialment pensat per als més menuts.

Està guiat per aquests tres músics que tenen un ample bagatge pedagògic, a més de molta experiència interpretativa: Josep “Reillo” (congues, bongos, panderos, maraques, shaker, güiro, esquellots, campanes, bateria, djembé i instruments fets amb material reciclat); Alexey León (flautes, saxo baríton, tenor i soprano) i Teresa Núñez (veu, guitarra, baix elèctric, percussió i efectes sonors).

Comparte en tus redes para que tus amigos sean loS primeros en estar informados