entradas eventura españa gira madrid cerrando ciclos

Musicales en Madrid

Pequesol

Pequesol

SALA L'HORTA
Castellar Oliveral
, Valencia/València
Fechas del evento: 2 ABR - 7 MAY
Precios: DESDE 8€
Calificación: Todos los públicos
Duración: 40 minutos
Idioma: Español

Pequesol acosta al públic de primera infància un ampli repertori de cançons, de diferents èpoques i llocs del món, adaptades per a veu soprano i arpa. Obres populars valencianes, sefardites i d’autors com Brahms, Satie, Falla, Mompou, Monsalvatge o Matilde Salvador.

L’espectacle vol obrir nous horitzons als infants amb la música, la paraula, els gestos i les imatges en una proposta escènica senzilla i suggeridora.

Les creadores de l’espectacle defensen que només és possible acostar-se a l’essència de l’art reconeixent-se com a xiquets i xiquetes que veuen i escolten primera vegada.

Mitjançant la música i l’ambient generat durant la funció, Pequesol enllaça sensacions i sentiments que busquen una resposta per part de l’infant. Una obra artística que reforça el paper de la fascinació, el respecte als ritmes i el foment de l’atenció en l’educació dels més menuts.

Per a la primera infància de 0 a 5 anys

Teatre de proximitat: el públic s’ubicarà dalt de l’escenari

Pequesol acosta al públic de primera infància un ampli repertori de cançons, de diferents èpoques i llocs del món, adaptades per a veu soprano i arpa. Obres populars valencianes, sefardites i d'autors com Brahms, Satie, Falla, Mompou, Monsalvatge o Matilde Salvador.

Comparte en tus redes para que tus amigos sean loS primeros en estar informados